Sign In   Register
Introduction
Pinned Items
Recent Activities
  • fengleton created a new forum post in MG GS
    Hi
     I've just joined and would like to say hello to all in the group.
    I recently bought an amazing GS exclusive auto. Goes like a dream and , until today, it was faultless.
    Whilst out in the rain the front wipers stopped working. Luckily I was close to home and drove back to my house. No sooner had I got home - the wipers started working again!
    Since then they've been okay. However, today, I noticed that the rear washers aren't squirting water. I can hear a motor running and the wipers work, but no water.
    I tried cleaning the jet with a final needle but still no water.
    Anyone else had the same problems?

    Cheers,
    Fengi
    1. View Thread →
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • fengleton unlocked the badge Newbie
    Newbie
    Being part of a community. To unlock this badge, you need to register on this site.
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • fengleton just registered on the site
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
There are no activities here yet
Unable to load tooltip content.
© 2020 The-T-Bar.com All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.