Sign In   Register
Random Albums
No photos available
by tonym
No photos available
My6

Recent Updates

Pinned Items
Recent Activities
  • TonyH replied to the topic New MG3 in Technical - MG3
    Just an update on this, took it back to the dealer and it was booked in to be checked out. All sorted now, it was something to do with part of the locking mechanism vibrating against the door, they have put some foam in to stop it happening.
    1. View Reply
    2. View Thread →
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • Hey, 

    If I remember correctly it was one of the bearings on the Cam Belt, it had failed prematurely. The belt and the bearing were changed and it was as good as new. 
    1. View Reply
    2. View Thread →
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • Mboyd1984 created a new forum post in Technical - MG6
    Hi all, I was wondering if you could help please. 
    My car is vibrating badly when cold from the engine, it does it when idling and when off the accelerator when driving, no loss of power or anything though. When the engine is warm it seems to be driving normally. Anyone have any ideas please? 
    One thing I did notice before it started to happen is sometimes when stationary the revs would randomly pick up then go back to normal, not sure if this is to do with the same issue though as the vibration. 
    Thank you in advance :) 
    1. View Thread →
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • TonyH created a new forum post in Technical - MG3
    I have had my new MG3 for nearly a week now, I love it so far, it is the Exclusive  Nav and has everything I need. There is just one little niggle, every time I go round a right turn or corner there is an annoying metallic type rattle coming from either the drivers door or  window.
    It isn’t very loud just a bit irritating ,I suppose I should contact the dealer but I just wondered if anyone has had anything similar.
    It is very strange how it only happens when turning right, doesn’t do it in a straight line even over bumps.
    1. View Thread →
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • I have just picked up my new MG3 today and got black mirror caps to replace the white ones, they have put the standard white ones in the boot so I will have a close look at the fittings and get back to you.
    1. View Reply
    2. View Thread →
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • thompa updated his profile cover
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • thompa created a new forum post in MG6 and MG3
    HI there,
    A passenger pulled at the sunvisor and the clip came away from the roof.
    I tried to put it back but it wouldn't stay firmly placed. Thinking it was broken, I bought another clip - but when I compare the two - they are identical!
    Tried fitting it - but no different from the one I have.
    Can anyone advise the secret to fitting the visor clip?
    Thanks in anticipation.
    Allan
    1. View Thread →
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • thompa updated his profile
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • new badge for MG3
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • Richard_jn created a new forum post in MG GS
    I know there’s been topics on this before but just thought I’d open another one to see if anyone ever got to the bottom of this issue of the revs sustaining being gear changes?  Anyone found a fix?
    1. View Thread →
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
There are no activities here yet
Unable to load tooltip content.
© 2020 The-T-Bar.com All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.