Sign In   Register

Front Wipers and Rear Windscreen Washers

1 month 2 weeks ago #26954 by fengleton
Hi
 I've just joined and would like to say hello to all in the group.
I recently bought an amazing GS exclusive auto. Goes like a dream and , until today, it was faultless.
Whilst out in the rain the front wipers stopped working. Luckily I was close to home and drove back to my house. No sooner had I got home - the wipers started working again!
Since then they've been okay. However, today, I noticed that the rear washers aren't squirting water. I can hear a motor running and the wipers work, but no water.
I tried cleaning the jet with a final needle but still no water.
Anyone else had the same problems?

Cheers,
Fengi

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 month 1 week ago #26972 by R8NMG
Firstly and the obvious is there water in the reservoir? Other than that it is most likely blockage along the tube to the rear washer.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 month 15 hours ago #26979 by handy hatch
My windscreen wipers are very noisy intermittently. Also the clock gained 18 minutes after I reset it. Now I can't find the setting screen to reset it again. I have an MG3 2019 model. I don't have an iPhone so can't use Apple CarPlay. I do have a Samsung phone, but there is no settings menu on that screen in the car. Can anyone help?.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.118 seconds
© 2020 The-T-Bar.com All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.